2016. április 22., péntek

Legyen második évad?

  Sziasztok! Én már döntöttem erről a kérdésről, de azért kíváncsi vagyok ti mit szeretnétek. Az utóbbi időben kevesebb visszajelzés érkezett, ami kicsit elszomorít, de nem fogom követelni, hogy írjátok le a véleményeiteket, hiszen én sem szoktam a blogokhoz, amiket olvasok csak nagyon ritkán, ha rámjön az öt perc. Nem azért írok, hogy kapjam a visszajelzéseket, bár erőt adnak, de nélkülük is megvagyok. Sokan vannak, akik elvárják és megfenyegetik az olvasókat, ha nem írnak abbahagyják, hát én nem leszek ilyen. Számomra az írás sokat jelen, és ezért sosem hagynám abba.
  De most nem ez a fontos. Mint tudjátok az első évad befejeződött, és most arra lennék kíváncsi, hogyha lenne második évad hányan lennénk, akiket érdekelne? Itt most nem hosszú véleményt várok, csak egy rövid választ, igen-t vagy nem-et, természetesen nem kötelező, de örülnék, ha tudnám, hogy körülbelül hányan olvasnátok. 
  Hogy ne csak kérdést tegyek fel nektek, mesélnék egy kicsit róla. Mint mindenki tudja az első évad nagy része visszaemlékezés volt. Azt mutatta be, hogy Harry hogyan jutott el oda, ahol éppen van és azt, hogy vészelte át. Az utolsó részből kiderült, hogy már megtette az első lépést a múltjának lezárásában és még lesz pár lépés, de a második évadban nem csak erről lenne szó. Itt végig Harry szemszöge volt, viszont a másodikban, a főszereplő lány szemszöge lenne többször, de persze ez nem azt jelenti, hogy Harryé többet nem szerepelni, hiszen róla is lesznek részek, de nem csak róla. Új helyzet lenne. Néhány személynek már kialakult egy kép, hogy mit akartam az utolsó fejezettel mondani. Nem árulom el, hogy jól gondolják vagy sem, majd kiderül. Izgalmasabb lenne, mint az első, hiszen ez végig a jelenbe játszódna, ha lennének is visszaemlékezések azok csak pár sorosak, amennyit megkövetel az adott helyzet, nem olyan hosszúak, mint eddig. Az első fejezet a gyászról szólt a másodikban már nem ezen lenne a hangsúly, érzelmesebb lenne, vadabb. 
  Ha érdekel titeket, akkor közöljétek velem, és meglátjuk, hogy mikor indulna, hiszen nekem most az érettségi a fontos és remélem ezt mindenki megérti. Köszönöm, hogy elolvastátok!

G.B.Evelyne

8 megjegyzés:

  1. Én szeretnék :) Én biztos olvasnám :)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Lusta vagyok mindenkinek külön válaszolni, de nézzétek el nekem! Nagyon örülök, hogy szívesen olvasnátok, mint látjátok már az új design is elkészült, szóval lesz második évad, bár én ezt már az elejétől tudtam, hiszen így nem lehet vége a sztorinak! Remélem a következő évad is tetszeni fog nektek!

    VálaszTörlés