2015. április 12., vasárnap

Trailer

Sziasztok!
Késő van, én magam is tudom, de a mai nap folyamán, csak ezen a videón dolgoztam! Nem azt mondom, hogy tapasztalt vagyok és könnyen ment, de megbirkóztam vele és örülök neki, hogy én készítettem, mivel szeretném, ha ebben a blogban, minden az én kezeim közül kerülne ki. Ez a történet nagyon a szívemhez nőtt és ha tehetném, csak ezzel foglalkoznék, de még nem tehetem. Viszont, amint befejezem a többit, minden erőm csak erre a történetemre fordítom, mert szeretném, ha hosszú és sikeres lenne! Örülök, hogy lassan, de szaporodnak az olvasóim, bár az kicsit elszomorít, hogy a részekhez alig érkeznek kommentek. Lehet, hogy azt gondoljátok nincs szükségem bíztatásra, de minden írónak kell, hiszen mi azt hisszük magunkról, hogy nem vagyunk jók, ti olvasók tartjátok bennünk az életet. De most nem ezért írtam, hanem, amint a címből is látjátok, hogy megosszam veletek a blog előzetesét. Remélem tetszeni fog! Igazából a történetből nem oszt meg sok mindent, de mozzanatok vannak benne. Kíváncsian várom a véleményeiteket! Szép estét vagy inkább jó éjszakát?!
Ölellek Titeket!



8 megjegyzés:

  1. Csodálatos, ahogy ezt privátban is kifejtettem! Valami lenyűgöző lett a fáradtságos munka, az éjszakába nyúló szerkesztés eredménye! Gratulálok.

    Sam xXx

    VálaszTörlés
  2. Sam!
    Igen privátban is kifejtetted és örülök, hogy itt is megtetted.Nagyon örülök, hogy tetszik és hogy ezt gondolod róla, sokat jelent! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Régebben sokat olvastam 1D-s blogokat, de ahogy telt az idő ez nagyon abba maradt..Aztán megtaláltam a blogod és azóta minden héten kb. azt várom már ,hogy elolvassam az új részt. IMÁDOM! Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy! Nem is tudom mit mondjak <3 Nagyon köszönöm. Sokat jelentenek nekem a szvaid. Remélem a továbbiakban is tetszeni fog a történet! <3

      Törlés
  4. Jó lett a trailer, de most nem ezért írtam! Hanem azért mert nem szeretném ha emiatt a blog miatt elhanyagolnád vagy elkapkodnád a többit. Tudom hogy most ez tetszik a legjobban és fellelkesültél miatta, de nem lenne jó a a többi blogban rejlő fantáziát elfelejtenéd és csak azért írnád azokat mert nem akarod befejezetlenül hagyni. Ne feledd: mindenki annyit vállaljon amennyit bír!! Te több blogot vállalsz egyszerre, igy be kell osztanod az idődet hogy mindegyikre ugyan annyi filmet fordíts!
    Tudom hogy ez amolyan kioktatásnak szólt, de csak figyelmeztetni szeretnélek a jövőben bekövetkezhető problémákra!!

    VálaszTörlés