Díjak

1.Díjam
Köszönöm szépen Sam Wilberry-nek!
10 dolog rólam:

 1. Nem tudok könnyen beszélni magamról, igazából sosem ment, de most megpróbálom, mivel ez az első díjam, ezen a blogon és számomra kedves személytől kaptam, így szeretném ki is tenni!
 2. Ezt a dolgot sokszor megemlítem magamról, de most is megteszem. Imádok olvasni, de gondolom ezzel senkinek sem mondtam újdonságot. Rengeteg könyvet olvastam az elmúlt három évben, mióta rászoktam. Előtte nem voltam oda érte, de az első könyv, amit végigolvastam önszántamból, nagyon megtetszett, így egyre többet és többet olvastam. 
 3. Szeretem a csokit, de ki nem?
 4. A könyvek mellett fanfiction-t is olvasok, ami a legtöbb One Direction-ös, de néha, ha találok valami érdekeset, akkor mást is, bár ez ritkán fordul elő.
 5. Az írás is az életembe költözött, ha jól emlékszem jó két évvel ezelőtt, azóta pedig folyamatos részese is maradt, aminek nagyon örülök.
 6. Általában sosem vagyok megelégedve a munkáimmal, mindig úgy érzem, hogy hiányosak és unalmasak, persze a többiek nem gondolják így, de attól én még nem érzem másképpen. Az, hogy valamivel teljesen meg vagyok elégedve, nagyon ritkán fordul elő, de olyankor nagy örömet okoz.
 7. Az utolsó négy évben nagyon sokat változtam. Elengedtem a régi barátaim és újakat engedtem be az életembe, aminek nagyon örülök, mert így rájöttem, hogy kik is igazi barátok és kik nem. Az ember sokat csalódik az életében, legtöbbször azokban az emberekben, akikről azt hitte, hogy ismeri őket, ez velem is megtörtént, de mára belátom, hogy így kellett lennie.
 8. Nagyon szeretnék a jó írók közé tartozni. Igaz, sokan mondják, hogy már ott vagyok, de én még érzem, hogy van mit fejlődnöm. Tudom, hogy képes vagyok jobb munkákat is kiadni a kezeim közül és azon is leszek, hiszen az álmom csak úgy teljesülhet.
 9. A jövőben szeretnék kiadni egy könyvet. Bízom benne, hogy sikerül, mert minden erőmmel azon leszek, hogy megtörténjen, nem számít, hogy mibe kerül.
 10. Olyan ember vagyok, aki egyszer lent van, egyszer pedig fent, de ezt általában nem mutatom ki. Jól tudom, hogy azzal semmit sem érek el, így inkább mindig arra törekszem, hogy fent legyek, hogy ne kelljen eltitkolnom senki elől sem.
Válaszaim:

1.Mit gondolsz a boldogságról? Mit jelent számodra? Szerinted van olyan, hogy állandó boldogság, vagy csak egy fel-felvillanó érzés?
   Hát ez egy nagyon jó kérdés, hogy számomra mit jelent a boldogság. Én, akkor vagyok boldog, amikor a körülöttem lévő, számomra fontos emberek is azok. Állandó boldogságban én nem hiszek. Hiszen bármikor történhet valami, ami miatt nem lehetsz boldog. Az élet nem könnyű és nem minden végződik úgy, ahogy szeretnénk, így nem is lehetünk folyamatosan boldogok.
2.Melyik a kedvenc könyved? Miért?
   Ezzel a kérdéssel most megfogtál, de megpróbálok rá válaszolni. Kedvenc könyvem nagyon sok van, de ami most eszembe jut közülük az nem más, mint a Pushing the limits. Miért? Érzelmes könyv és hozzám inkább ezek állnak közel. A drámák, bár ez az írásaimon is látszik. Ami a legjobban tetszett a könyvekben, mivel ez egy sorozat, hogy az író mindegyiknek a végén adott egy interjút, ami sok mindent világossá tett számomra/számunkra. Rengeteg ok van, amiért szeretem, de ha leállnék őket sorolni, valószínűleg egy regényt írnék belőle.
3.Melyik a kedvenc blogod? Linkeld! Miért?
   Sok kedvenc blogom van, a tied is közéjük tartozik, de most a Make it out alive-ot mondanám. Miért? Egyedi. Rengeteg blogot olvasok, de ilyennel még egyszer sem találkoztam. A mostani ötlete különleges és nagyon egyedi. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
4.Mi volt a legjobb dolog, ami tavaly történt veled?
   Hogy végre eljutottam egy hatalmas könyvesboltba, ahol egy fél napot töltöttem összesen és sok-sok könyvel tértem ki onnan.
5.Mit gondolsz a sikerről? Valóban igaz a mondás, miszerint "jókor, jó helyen"?
   Nem könnyű elérni. Sok és kemény munka hozza meg, de szerintem minden küzdés megéri, ha valamiben tényleg szeretnél sikeres lenni. Én nem hiszek benne, hogy igaz legyen. Szerintem ez nem attól függ, hanem tőlünk, az csak szerencse, de nem biztos, hogy örökké velünk is marad.
6.Ismersz igényes (de tényleg nagyon igényes, tehetséges) bloggereket/bloggerinákat?
  Sok tehetséges és igényes bloggerinát ismerek, de, aki tényleg nagyon igényes és tehetséges közülük csak kettőt. Megnevezni nem szeretném őket, hogy ne bántsam meg a többieket, de szerintem tudok kikre gondolok :).
7.Ha csak egyetlen mondatban (legyen az bármennyire is csavaros) jellemezhetnéd magad, akkor, hogy szólna?
   Nem ismersz, mert nem engedem magam könnyen megismerni, csak ha megbízom az adott személyben, akik közel kerülnek hozzám, azok mindent tudnak rólam, nyitott könyv vagyok számukra, de bennem is vannak átlagos dolgok, mint az szeretetem a könyvek, filmek iránt. (ebben sosem voltam jó, bocsi érte, de most ez jutott eszembe)
8.Melyik az a négy könyv, amit minden embernek egyszer az életében el kellene olvasnia?
   Mivel én nagyon szeretem a drámákat, ne lepődjetek meg rajta, ha sok lesz közöttük: Pushing the Limits series by Katie McGarry, Rebecca Donovan: Out of Breath, Jamie Mcguire: Gyönyörű sorscsapás, Kiera Cass: A párválasztó. Ezek inkább azok a könyvek, amiket én nagyon szeretek... de azért remélem megfelelnek.
9.Szeretsz moziba járni?
   Igen, bár időm nem sokszor engedi, de amikor tehetem a barátaimmal péntekenként megyünk.
10.Hmm, nem igazán értek ehhez a kérdezősdihez. Utolsó kérdés: Legnagyobb álmod? Célod? Amit el akarsz érni az életed során?
   Erre már válaszoltam feljebb, de ide is leírom: kiadni egy könyvet, ami remélem sikerülni is fog!

Kérdéseim:
 1.  El tudnád képzelni az életed írás nélkül?
 2. Milyen könyveket szoktál olvasni? Melyik a kedvenced és miért?
 3. Van-e álmod, célod, amit mindenképpen el szeretnél érni az életed során?
 4. Szoktál zenét hallgatni írás közben? Mi ad ihletet? Milyen zenéket szeretsz?
 5. Mikor és hogyan döntötted el, hogy történeteket kezdj írni? Régebben is érdekelt már az írás?
 6. Volt már olyan érzésed, hogy pocsék lett a részed, de közben az olvasóid azt mondták, hogy ez nem igaz, hogy nagyon jó lett?
 7. Mit szeretsz szabadidődben csinálni?
 8. Mi adott ötleted az utolsó történetedhez?
 9. Szeretnél a jövőben is írással foglalkozni?
 10. Milyen blogokat szoktál olvasni? Linkeld el az első három helyen állót!
Nekik küldöm:

2 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen köszönöm a díjat! <3 Annyira aranyos, amit a 3. pontba írtál. Nagyon sokat jelent, köszönöm szépen! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen! :* Nem szoktam minden blogot dícsérni, de melyek megérdemlik azokat igen és a tied közéjük tartozik! <3

   Törlés