Szereplők

 Harry Styles

   "Azt hittem mindenem megvolt, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem igaz. Hiányzott valami az életemből, egy lány. Egy lány, akit teljes szívemből szerethetek. Megkaptam. Boldog voltam. Szárnyaltam. Azt hittem, hogy örökké tart majd, de a sors nem így akarta. Amilyen hamar összehozott minket, olyan hamar el is távolított egymástól. Hiányzik, de mára rájöttem, hogy mindennek oka van az életben, csak meg kell várni, hogy kiderüljön, mi is az."

Libby Walker

  "Az élet egyik lány számára sem könnyű, de számomra különösen nem volt az. Olyan szituációba keveredtem, ahonnan már nem tudtam elmenekülni. Azt hittem, hogy már semmi esélyem sincs, hogy boldog legyek, egy olyan fiú mellett, aki tényleg szeret és nem akar megváltoztatni, de tévedtem. A sors úgy látszik megkegyelmezett nekem, mert találkoztam vele! Szerelmes voltam és boldog, de mindez nem tartott sokáig, köszönhető neki."

Eleanor Calder

  "Kiskorom óta ismerem. Mindig is úgy tekintettem rá, mint a bátyámra, aki megvéd engem, de ez így is volt. Szeretném őt boldognak látni, ismét. Olyan boldognak, mint amikor még vele volt. Segíteni fogok neki, hogy ismét a régi önmaga legyen. Nem lesz könnyű, de ismerem és tudom, hogy képes lesz rá. Újra boldog lesz, csak el kell őt engedje, ahogy nekünk is, ha olyan életet akarunk élni, mint mielőtt megismertük volna őt és teljesen a szívünkhöz nőtt volna."

Louis Tomlinson


  "Segíteni akartunk neki, azt hittünk az lesz a legjobb hely számára. Talán tévedtünk, talán nem. Ellökött magától, én mégis mindig visszamentem és küzdöttem a barátomért. Megérte. Nem volt könnyű, senki sem mondta, hogy az lesz, de megérte minden egyes perce, mert végre újra azt érzem, hogy olyan, mint régen. S talán egy nap, képes lesz majd újra szerelembe esni, ha elengedi őt."Britney More


  "Nem mindig voltam ilyen, mint most. Sőt szinte teljesen az ellentéte voltam a mostani énemnek. De történt valami, valami, ami megváltoztatta a gondolkozásom, ami az egész életem a feje tetejére állította. Már nem vagyok az a személy, aki voltam. Erősebb vagyok, vagyis szeretném magam annak hinni. Szeretném azt hinni, hogy meg tudok egyedül is birkózni a problémákkal, de vajon tényleg így van, vagy túl makacs vagyok beismerni, hogy nem vagyok elég a megoldáshoz?"


MellékszereplőkZayn Malik


Liam Payne


Niall Horan
Dr. Andrew MoreGemma Styles


Layla Higgins


Perrie Edwards


Sophia Smith


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése